Esküvői szolgáltatások

Karikatúra készítése az ifjú párnak, mely alapján meghívó, köszönőajándék, ültetőkártya készíthető. 

Tökéletes köszönő ajándék egy karikatúrás hűtőmágnes, ami egyedi, rólatok szól és a vendégek hűtőjén egy örök emlék lesz. A mágnes mérete 76x50 mm, anyaga víztiszta akril. Tetszőleges felirattal, dátummal, névvel vagy ahogy szeretnéd. Ilyen csak neked lesz...

Tökéletes, személyes, egyedi köszönőajándék lehet egy kis szelet csoki, a rólatok készült karikatúrával. Ez az ajándék egyszerű és nagyszerű! Ezt senki sem fogja az asztalon "felejteni", mert a csokit mindenki szereti! 

A karikatúra lehet egy vidám színfoltja a lakodalomnak, ha a vendégek a karikatúrájuk alapján keresik meg a helyüket a vacsoránál. A karikatúra itt 2 in 1, egyben ültetőkártya és köszönőajándék is. A lagzi hangulatát igen jól megalapozza...

Igazán jópofa, emlékezetes, ötletes nászajándék a fiatal párról fotók alapján készült alkalmi karikatúra egy szép keretben, mellyel az ajándékozó biztos sikert arat, a kép a fiatal pár falán mindig emlékezteti majd őket a nagy napra és arra a személyre, akitől a karikatúrát kapták.

A párról készült karikatúra számos egyéb kedves ötlethez felhasználható. Egyedi, személyre szabott "jó tanácsok" lapokat lehet készíteni vele, de meghívóhoz, ültetőkártyához... is kiválóan alkalmas.

A karikatúra egy jópofa kreatív "pénz csomagolási" alternatíva lehet, ha mindenképpen pénz szeretnél nászahándékba adni, de nem akarod csak egy borítékba tenni. Akkor jöhet a keretezett rajz, vagy egy jópofa bögre, amibe sok pénz belefér... :-)

Az esküvői szolgáltatás leginkább kedvelt formája a helyszínen, a lagziban történő élő karikatúra készítés. Az érdeklődő vendégek nézelődnek, a bátrak pedig leülnek és boldogan viszik haza a róluk készült képet, mely mindig a pár nagy napjára fogja őket emlékeztetni.

Közeli rokonként, vagy nagyobb baráti társaságként nem tudod mivel ajándékozd meg az ifjú párt?

Legyél eredeti, ötletes, ajándékozd meg őket és egyben a vendégsereget egy karikatúristával! A vendégek az élő karikatúra rajzolás élményével és egy saját karikatúrával gazdagodva mindig szívesen emlékeznek majd az esküvőre.

© 2017 Kehi Éva 7751 Szederkény, Pécsi út 37.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!